Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tribunalul a suspendat detașarea comisarului Gavriș, adjunctul de la București, în Harghita

Tribunalul București a suspendat detaşarea fostului adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, comisarul Radu Gavriş, în județul Harghita.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.09.2020 - 20:31

Tribunalul București a decis suspendarea detaşării fostului adjunct al şefului Direcției Generale de Poliţie a Capitalei, comisarul Radu Gavriş, în funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

Detașarea lui Gavriș, cu durata de șase luni, fusese una dintre ultimele măsuri ordonate de chestorul Liviu Vasilescu înainte ca acesta să-și dea demisia din funcția de șef al Poiției Române. Această decizie de detașare a fost luată de Vasilescu în contextul în care se specula că Gavriș este cel de la care s-au scurs în spațiul public informațiile privind întâlnirea, pe timpul nopții, dintre Vasilescu și doi interlopi.

 

Comentarii