13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăTrei ani de închisoare pentru fostul președinte al Consiliului Judetean Timiș

Trei ani de închisoare pentru fostul președinte al Consiliului Judetean Timiș

La aceas dată, clubul era condus de Marian Iancu, transmite Agerpres.

Tribunalul Timis il condamnase in urma cu un an la patru ani si sase luni cu executare, in acelasi dosar. Hotararea Curtii de Apel Timisoara este definitiva.

”CAT desfiinteaza in parte sentinta penala apelata si rejudecand cauza (…) condamna inculpatul Ostaficiuc Constantin pentru infractiunea de abuz in serviciu, in forma continuata, la pedeapsa de trei ani inchisoare (…) Dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere si stabileste un termen de supraveghere de trei ani (…)”, arata hotararea publicata joi pe site-ul CAT.

Au mai fost condamnati la pedepse de trei ani de inchisoare cu suspendare, in acelasi dosar, Petrisor Nadastean, secretar al CJ Timis la data savarsirii faptelor, Razvan Hrenoschi si Dan Cionvica, directori de servicii in cadrul CJ Timis la aceeasi data, Gheorghe Chivorchian, fost presedinte al al echipei de fotbal Poli Timisoara, Ioan Negrei si Ioan Liviu Rosca, ce aveau functii de conducere la Politehnica Timisoara.

In acelasi dosar, Petru Borza si Octavia Pepa au fost condamnati la cate doi ani de inchisoare cu suspendare, iar Mircea Mihut a primit doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare.

Instanta a mai obligat in solidar inculpatii la plata unor sume diferite pentru recuperarea prejudiciului datorat partii civile, CJ Timis, estimat de procurori la peste 1.000.000 de euro.

 

Cele mai citite

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Liberalii Nicu Bitea și Cosmin Șandru, achitați de ICCJ în faimosul proces cu deputatul AUR, Titi Stancu

După doi ani și jumătate de la plângerea făcută de parlamentarul AUR Titi Stoica împotriva domnilor Nicu Bitea și Cosmin Șandru, din PNL Timiș,...
Ultima oră
Pe aceeași temă