Tânărul care făcea drifturi în parcarea unui mall - cercetat în libertate

Tânărul care făcea drifturi în parcarea unui mall din Capitală va fi cercetat în stare de libertate, a precizat sâmbătă Poliţia Capitalei. Parchetul a confirmat ordonanţa de reţinere şi a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză în stare de libertate.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 07.04.2018 - 16:21

Tânărul care făcea drifturi în parcarea unui mall din Capitală va fi cercetat în stare de libertate, a precizat sâmbătă Poliţia Capitalei.

"Cu privire la tânărul reţinut sub acuzaţia de conducere având acest drept suspendat şi pentru punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat, Parchetul a confirmat ordonanţa de reţinere şi a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză în stare de libertate, după expirarea termenului de 24 de ore", informează sursa citată.

Şoferul care făcea drifturi, vineri seara, în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, oprit de poliţişti cu un foc de armă de avertisment, a fost reţinut pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

"În această seară, echipaje ale Secţiei 2 Poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu au observat în parcarea unui complex comercial un conducător auto care executa drifturi. A fost somat verbal să se oprească, dar acesta a refuzat şi a continuat în aceeaşi atitudine, fapt pentru care unul dintre agenţii de poliţie a utilizat armamentul din dotare, trăgând, după somaţie, foc în plan vertical", preciza vineri seara Poliţia Capitalei.

Atât şoferul, cât şi pasagerul care îl însoţea au fost conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri.

Comentarii