13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăSunt analizate șapte procese verbale, sunt audiate 23 de persoane, anunță ministrul...

Sunt analizate șapte procese verbale, sunt audiate 23 de persoane, anunță ministrul de Interne

Despre posibilele fraude de la alegerile locale din București, Ministerul de Interne a fost anunțat inițial prin serviciul de urgență 112 și a transmis cazul către Parchetul Sectorului 1, a anunțat, joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Ministrul a precizat că doi procurori lucrează în prezent la acest caz. 

Polițiștii și procurorii cercetează șapte procese verbale provenite de la numărarea voturilor la alegerile locale, iar 23 de persoane care au semnat pe aceste procese verbale sunt deja audiate sau vor fi audiate, a precizat ministrul Marcel Vela.

După cum se știe, în București, în Sectorul 5 s-a luat deja decizia de renumărare a voturilor, iar o decizie similară s-ar putea lua și în Sectorul 1.

Pe de altă parte, în localitatea Moldova Nouă din județul Caraș Severin, Biroul Electoral Județean a decis deja anularea alegerilor din 27 septembrie și reluarea acestora.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă