Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Sunt analizate șapte procese verbale, sunt audiate 23 de persoane, anunță ministrul de Interne

Poliția și procurorii cercetează șapte procese verbale de la alegerile locale și 23 de persoane care au semnat pe aceste documente, a anunțat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2020 - 16:59

Despre posibilele fraude de la alegerile locale din București, Ministerul de Interne a fost anunțat inițial prin serviciul de urgență 112 și a transmis cazul către Parchetul Sectorului 1, a anunțat, joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Ministrul a precizat că doi procurori lucrează în prezent la acest caz. 

Polițiștii și procurorii cercetează șapte procese verbale provenite de la numărarea voturilor la alegerile locale, iar 23 de persoane care au semnat pe aceste procese verbale sunt deja audiate sau vor fi audiate, a precizat ministrul Marcel Vela.

După cum se știe, în București, în Sectorul 5 s-a luat deja decizia de renumărare a voturilor, iar o decizie similară s-ar putea lua și în Sectorul 1.

Pe de altă parte, în localitatea Moldova Nouă din județul Caraș Severin, Biroul Electoral Județean a decis deja anularea alegerilor din 27 septembrie și reluarea acestora.

Comentarii