Foto: Arhivă

Sorina Pintea va fi internată într-un spital public din București

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, va fi internată într-un spital public (civil) din București.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2020 - 14:44

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, aflată în stare de arest preventiv, va fi transferată într-un spital public din București, au anunțat, luni, surse medicale.

Sorina Pintea a fost ministru în timpul guvernării PSD.

Acum câteva zile, Sorina Pintea a fost arestată preventiv, fiind cercetată într-un dosar în care procurorii o acuză că ar fi primit, din partea unui denunțător, o mită în valoare de 120.000 de lei.

Sorina Pintea a anunțat că suferă de o boală autoimună. Drept urmare, ea va fi mutată din arest într-un spital public, unde va fi ținută sub pază. Unitatea medicală va fi, probabil, Spitalul Clinic „Sfânta Maria” din Sectorul 1, subordonat ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București).

”Medicul din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pe parcursul internării, paza va fi asigurată de Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventivă”, a anunțat, luni, Poliția Capitalei.

Comentarii