Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sorin Blejnar: "Negulescu mi-a cerut să-l denunț pe Băsescu"

Sorin Blejnar a ajuns la Parchetul General în urmă cu puțin timp. Întrebat de ce a venit la Parchet și dacă va fi audiat, fostul șel al ANAF a spus: „Mă vedeți cu vreun avocat?”. Acest lucru înseamnă mai mult ca sigur că Sorin Blejnar a venit să facă un denunț!

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 24.05.2018 - 12:57

UPDATE: Fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, s-a prezentat astăzi la sediul Parchetului General. Întrebat dacă i s-a cerut să facă un denunț împotriva lui Traian Băsescu, Blejnar a răspuns: „Poate mi s-a cerut, dar n-am făcut niciun denunț în viața mea nimănui, niciodată”.

Întrebat cine i-a cerut să facă denunț, Sorin Blejnar a replicat: „Da, mi s-a cerut....de către dl Negulescu, uitați-l acolo. Arestarea eventuală a unui fost președinte de stat, o minciună, nu ar fi cutremur în România?”

Sorin Blejnar a ajuns la Parchetul General de dimineață. Întrebat de ce a venit la Parchet și dacă va fi audiat, fostul șel al ANAF a spus: „Mă vedeți cu vreun avocat?”

 Acest lucru înseamnă mai mult ca sigur că Sorin Blejnar a venit să facă un denunț!

„Am făcut o plângere acum câteva luni. Sunt vizate anumite ilegalități și cu asta basta.”, a spus Blejnar, la ieșirea de la Parchetul General.

Coincidență sau nu, la sediul Parchetului General a ajuns astăzi și procurorul Mircea Negulescu, care a refuzat să stea de vorbă cu presa.

Amintim că, în octombrie 2017, Sorin Blejnar scria pe Facebook că Negulescu i-a propus să facă mai multe denunțuri.

 

Comentarii

loading...