Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, și-a dat demisia

Chestorul general Ioan Buda şi-a înaintat, joi, demisia din funcţia de inspector general al Poliţiei de Frontieră Române, invocând motive personale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.05.2020 - 17:05

Raportul în care șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) cere să demisioneze a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

"La final de mandat, chestorul general de poliţie Ioan Buda transmite poliţiştilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant. De asemenea, mulţumeşte pentru implicare şi pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituţionali, celor din rândul societăţii civile, dar şi organizaţiilor profesionale şi sindicale ale poliţiştilor", precizează un comunicat transmis de IGPF.

Demisia șefului Poliției de Frontieră a României se produce în contextul haosului constatat, chiar de ministrul de Interne, la punctele de trecere a frontierei dintre România și Ungaria.

Comentarii