FOTO ARHIVĂ

A fost reținut agresorul fetei de 17 ani din București

Suspectul în cazul adolescentei de 17 ani care a fost agresată şi lovită în scara unui bloc din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore, bărbatul în vârstă de 21 de ani urmând a fi prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2018 - 09:55

Bărbatul de 21 ani, din judeţul Ilfov, a fost indicat de o persoană, care a sunat la 112 şi a transmis informaţia, potrivit poliţiştilor. Tânărul a fost identificat de poliţiştii din oraşul Pantelimon.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost agresată sexual şi lovită în scara unui bloc din Bucureşti, marţi, în cartierul Pantelimon.

"În seara de 22 mai, în jurul orelor 20.00, Secţia 9 Poliţie a fost sesizată de o femeie că fiica sa de 17 ani a fost acostată în scara blocului de un tânăr necunoscut, de aproximativ 20 de ani, care a atins-o în zona intimă, apoi a lovit-o cu palma. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă grupa operativă a secţiei de poliţie, care a efectuat cercetarea la faţa locului şi care a ridicat probe şi mijloace de probă", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Comentarii