Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-au scurs 529 de milioane de lei pe rețeaua de irigații. Lucrările proaste nu vor mai fi plătite

În trei ani de zile s-au alocat 529 de milioane de lei, adică o medie de 176 de milioane de lei pe an, pentru reabilitarea infrastructurii principale de irigații, a anunțat, marți, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.04.2020 - 17:16

"Am făcut câteva cercetări, sunt date publice, date statistice, atât din minister, cât şi de la ANIF şi am constatat ce s-a întâmplat de fapt. S-au alocat în trei ani de zile 529 de milioane de lei, adică o medie de 176 de milioane de lei pe an pentru reabilitarea infrastructurii principale, iar paza în fiecare an era plătită cu 43 de milioane de lei", a dezvăluit ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Unul dintre exemplele aduse de ministru este următorul: 

"În judeţul Galaţi, unde suprafaţa amenajată pentru irigare este de 122.982 de hectare, s-a reabilitat zero infrastructură principală".

"Calitatea lucrărilor va fi verificată şi toate lucrările care s-au făcut prost şi nu au fost plătite, nu o să le plătim, iar contractele respective le vom rezilia. Toţi cei care în ultima perioadă au răspuns de aceste lucrări din partea ministerului, din partea ANIF-ului au monitorizat şi au gestionat aceste lucrări, şi vom constata că aceste lucrări sunt proaste, vor pleca", a avertizat ministrul Agriculturii.

Comentarii

loading...