Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

S-au dat amenzi de 14.000 de lei la priveghiul liderului interlop "Pian"

Polițiștii au dat peste 30 de amenzi, în valoare totală de 14.000 de lei, pentru participanții la priveghiul liderului clanului Duduianu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.08.2020 - 17:09

În curtea vilei lui "Pian", șeful clanului Duduianu, s-a adunat, marți și miercuri, o mulțime de oameni care doreau să participe la priveghiul lui "Pian".

Inițial la locul evenimentului au venit jandarmii, care le-au dat participanților doar avertismente că trebuie să respecte măsurile de distanțare și să poarte mască. Întrucât cererile jandarmilor nu au fost respectate, la reședința șefului de clan au venit și polițiști.

Aceștia au aplicat peste 30 de amenzi, în valoare totală de 14.000 de lei.

Comentarii