Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Predoiu

România și Comisia Europeană negociază din nou despre MCV

Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, s-a întâlnit marți, cu o delegație a Comisiei Europene, aflată în vizită în România.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.02.2020 - 17:30

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit marți, 11 februarie, cu o delegație a Comisiei Europene, aflată în misiune în România, în perioada 10 - 12 februarie 2020.

La această întâlnire "au fost prezentate progresele înregistrate în ultimele 3 luni pentru îndeplinirea recomandărilor din ultimul raport MCV (octombrie 2019)", precizează un comunicat transmis, marți, de Ministerul Justiției.

Pe de altă parte, ministrul Predoiu le-a prezentat membrilor delegației Comisiei Europene procedura prin care se face selecția procurorilor care vor ocupa funcțiile "de top și middle management din cadrul Ministerului Public". Ministrul Justiției a prezentat și proiectul de lege privind desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), proiect care se află în dezbatere publică, în România, în această perioadă.

Comentarii