Profiler poliție: "Dincă are școala vieții"

Noi detalii șocante în rechizitoriul lui Gheorghe Dincă. Luiza ar fi fost chinuită timp de trei zile de criminal, legată cu cureaua și violată și de complicele acestuia. 

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2020 - 14:42

Bărbatul, acuzat oficial de uciderea Alexandrei și a Luizei, a fost trimis în judecată pentru cinci infracțiuni. Mai mult, Luiza ar fi fost chinuită timp de trei zile de criminal, legată cu cureaua și violată și de complicele acestuia. După aproape șase luni, principalul suspect a fost trimis azi în judecată. Mâine va fi dus din arestul poliției, la Penitentciarul din Olt.

Proifler-ul poliției a declarat că Dincă a povestit totul în detaliu și că detaliile fac diferența, iar dacă cineva se așteptă ca declarațiile să fie menținute în același format se înșeală. Profilerul susține că Dincă nu spune adevărul și că are inteligență interpresonală.  Așa cum am menționat în raport, din punctul meu de vedere, pe care la-m susținut științific în data de 1 noiembrie și în data de 8, el dispune de inteligență interpersonală, școala vieții.

Ce l-a determinat pe Dincă să omoare cele două fete?

Profilerul poliției susține că însigurarea de familie, nu însingurarea progresivă și ruperea relațiilor de familie au fost cauzele pentru care Dincă a recurs la aceste gesturi. El a spus așa: "Eu nu îmi aduc aminte de fetele pe care le-am aruncat acolo". Asta ne arată depersonalizare, o modalitate mai ușoară să suporte presiunea în momentul în care depersonalizează victimele.

Profilerul a declarat că Dincă știa cum le cheamă pe fete, dar în momentul în care pomenești un nume, pomnești despre o realitate sufletească și atunci asta te deranjează.

Comentarii