Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Crin Bologa

Procurorul șef al DNA: Nu am primit sesizări la alegeri, nu e de competența noastră

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, a declarat, joi, că instituția pe care o conduce nu a primit sesizări legate de alegerile locale din 27 septembrie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

01.10.2020 - 19:25

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, a declarat, joi, că Direcția Națională Anticorupție, pe care o conduce, nu a primit sesizări legate de alegerile locale din 27 septembrie.

De asemenea, procurorul șef Crin Bologa a precizat că n-a găsit vreo infracțiune, legată de alegerile locale, care să fie de competența DNA.

"Având în vedere ce fapte se invocă în spaţiul public că s-ar fi petrecut cu ocazia acestor alegeri, mai ales în ceea ce priveşte unele sectoare din Bucureşti, nu am fost sesizaţi cu astfel de fapte. Am înţeles că la nivelul altor parchete există sesizări. Din ce a apărut, nu am identificat o infracţiune de competenţa noastră în acest moment", a declarat procurorul șef Crin Bologa la postul Europa FM.

Comentarii