Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procurorii au început urmărirea penală față de incendiatorul din Capitală

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au pus în mișcare acțiunea penală față de bărbatul care a incendiat mai multe mașini în București.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2018 - 13:26

Bărbatul arestat pentru incendierea a opt autoturisme în Capitală este cercetat de procurori în alte două cazuri, după ce aceştia au extins cercetările cu privire la alte două acte materiale ale infracţiunii de distrugere în formă agravată.

"Procurorii au reţinut că, în data de 31 martie, în jurul orei 1.28, bărbatul a incendiat, folosind o brichetă şi deşeuri menajere, un autoturism ce se afla în parcarea amenajată în faţa unui bloc aflat pe str. Drumul Sării, sector 6, iar în intervalul orar 23.30 - 00.00, cu intenţie, a încercat să distrugă prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere, un autoturism, ce se afla parcat pe str. Petru Rareş, sector 1", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus prin ordonanţa din data de 07.04.2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul D. N. C., pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere în forma agravată prevăzută de art. 253 alin. 4 C.p., în formă continuată, (5 acte materiale).

În fapt, s-a reţinut că, în data de 31.03.2018:

- în jurul orei 23:00, cu intenţie, a distrus prin incendiere un număr de trei autoturisme, ce se aflau parcate pe str. Gala Galaction, sector 1 (un act material);

- în jurul orei 23:02, cu intenţie, a încercat să incendieze un autoturism ce se afla parcat pe str. Gala Galaction, sector 1 (un act material);

- în jurul orei 23:30, cu intenţie, a distrus prin incendiere un număr de două autoturisme, ce se aflau parcate pe str.Nicolae Ionescu, sector 1 (un act material);

- în jurul orei 23:45, cu intenţie, a incendiat o pubelă de gunoi depozitată pe Şos. N. Titulescu, sector 1, în aceeaşi împrejurare fiind distrusă parţial şi izolaţia blocului (un act material);

- în jurul orei 23:55, cu intenţie, a distrus prin incendiere un număr de două autoturisme, ce se aflau parcate pe Petru Rareş nr. 5-9, sector 1 (un act material).

Prin ordonanţa din data de 11.04.2018 s-a dispus extinderea acţiunii penale faţă de inculpatul D. N. C. cu privire la alte 2 acte materiale ale infracţiunii de distrugere în forma agravată prevăzută de art. 253 alin. 4 C.p.

În fapt, s-a reţinut că, în data de 31.03.2018:

- în jurul orei 01:28, cu intenţie, a distrus prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere (materiale din hârtie, plastic, textile), un autoturism, ce se afla în parcarea amenajată în faţa unui bloc aflat pe str. Drumul Sării, sector 6 (1 act material)

- în intervalul orar 23:30-00:00, cu intenţie, a încercat să distrugă prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere (materiale din hârtie, plastic, textile), un autoturism, ce se afla parcat pe str. Petru Rareş, sector 1 (1 act material).

Faţă de inculpat, procurorii au solicitat Judecătoriei Sector 1 Bucureşti luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, propunere admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul acestei instanţe.

În cauză, cercetările continuă pentru lămurirea situaţiei de fapt şi strângerea tuturor probelor necesare soluţionării cauzei, opinia publică urmând a fi informată pe măsură ce stadiul cercetărilor o va permite.

Comentarii

loading...