Foto: Arhivă

Procurorii au deschis dosar penal în cazul bărbatului împușcat de un polițist

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis un dosar în care se efectuează urmărirea penală în legătură cu decesul unui bărbat în vârstă de 37 de ani, care fusese împuşcat de un poliţist.

Mihai Diac 0 comentarii

22.04.2020 - 18:33

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost împuşcat în timpul unei intervenţii a polițiștilor de la Secția 5. Aceștia fuseseră chemați, prin serviciul telefonic de urgență 112, la un incident consemnat într-un bloc din cartierul Pajura din Sectorul 1 al Capitalei.

"Din actele de urmărire penală, efectuate până la momentul actual, a rezultat faptul că unul dintre agenţii de poliţie care au intervenit pentru imobilizarea bărbatului în cauză, care era înarmat cu mai multe obiecte ascuţite, a fost nevoit să execute foc cu armamentul din dotare, întrucât persoana respectivă nu s-a supus somaţiilor verbale şi a iniţiat un atac fizic împotriva acestuia", a anunțat, miercuri, Parchetul Capitalei.

Procurorii au dispus și efectuarea unei autopsii medico-legale la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti.

Comentarii