Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Klaus Iohannis: „Nu l-am cunoscut pe Dan Adamescu, dar susțin procesele corecte“

În urmă cu an, pe 25 ianuarie 2017, în cadrul dezbaterilor din plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat cum comentează informațiile potrivit cărora Grigore Dan Adamescu nu ar fi avut parte de un proces corect.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.01.2018 - 15:32

În urmă cu an, pe 25 ianuarie 2017, în cadrul dezbaterilor din plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat cum comentează informațiile potrivit cărora Grigore Dan Adamescu nu ar fi avut parte de un proces corect și nici acces la în­ grijiri medicale corespunzătoare. 

"Nu am cunoscut persoana pe care ați menționat-o, deci nu voi comenta, dar eu personal, ca președinte al României, susțin procesel corecte și sunt pregătit să susțin toate demersurile pentru a stabili adevărul", a răspuns președintele. Adevărul îl puteți vedea, însă, în această fotografie. 

În noapte de 23 spre 24 ianuarie 2017, Grigore Dan Adamescu, grav bolnav, s-a stins din viață, în custodia statului român. La finele lunii noiembrie 2016, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au respins cererea de eliberare condiționată depusă de avocații acestuia.

Despre Grigore Dan Adamescu, derapajele și abuzurile sistemului juridic românesc citiți în suplimentul ediției de azi a „României libere“. Se distribuie gratuit, împreună cu ziarul. 

Comentarii