Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele CNATDCU: Academia de Poliție nu pune la dispoziție teza lui Despescu

Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” nu pune la dispoziție teza de doctorat a secretarului de stat Bogdan Despescu, susține președintele Academiei Române.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

14.08.2020 - 10:30

Într-un interviu acordat “România liberă”, Ioan Aurel Pop afirmă că Academia de Poliție nu a pus la dispoziția Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) teza de doctorat a secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Bogdan Despescu, suspectă de plagiat.

“Chestiunea este în lucru și nu poate înainta nu doar din cauza pauzei generate de încheierea vechiului mandat și de alegerile noilor comisii, a panelurilor și a noului Consiliu General, ci și de lipsa de la dosar a poziției Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Conform procedurii aflate în vigoare la data semnalării plagiatului, este absolută nevoie de prezența la dosar a acestei piese, adică a poziției universității în cauză. Vom relua solicitarea imperativă a acestui document în septembrie 2020”, afirmă președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, care prezidează și ședințele CNATDCU..

Comentarii