Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițiștii au confiscat o tonă și jumătate de pește pentru care nu existau documente legale

1,5 tone de peşte fără documente legale, 60 de plase şi unelte de pescuit şi o ambarcaţiune, bunuri folosite la braconat, au fost ridicate de poliţişti, în cadrul acţiunilor pentru protejarea fondului piscicol.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

27.01.2018 - 11:22

Astfel, în perioada 12 – 25 ianuarie, au fost organizate aproape 500 de acţiuni şi controale, pe parcursul cărora au fost verificate 462 de firme, amenajări piscicole, pieţe şi târguri.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 38 de infracţiuni, fapte pentru comiterea cărora sunt cercetate 20 de persoane. Faţă de trei persoane au fost dispuse măsuri preventive. De asemenea, poliţiştii au aplicat 780 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 300.000 de lei şi au confiscat 1.442 de kilograme de peşte proaspăt şi aproape un kilogram de icre, fără documente legale de provenienţă.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 45 plase de pescuit tip setci monofilament, 12 plase de pescuit tip setci din fir textil, trei alte unelte de pescuit şi o ambarcaţiune.

Citește totul despre:

#poliţia #peste #braconaj

Comentarii

loading...