Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliția îl caută pe Radu Mazăre la domiciliul din Constanța

Înalta Curte de Casație și Justiție a sesizat Poliția Constanța pentru emiterea mandatului de arestare în lipsă pentru Radu Mazăre. Conform procedurilor, prima măsură pe care o vor lua polițiștii este să verifice dacă fostul primar este acasă.

Cristian Hagi 0 comentarii

10.01.2018 - 16:38

La data de 10 ianuarie , in jurul orei 16.00, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a primit sesizarea Înaltei Curți de Casație și Justiție cu privire la emiterea mandatului de arestare preventivă în lipsă pe numele inculpatului Radu Ștefan Mazăre. „Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost dispus acele măsuri pentru punerea în executare a respectivul mandat”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conform procedurilor, prima măsură pe care o vor lua polițiștii este să verifice dacă fostul primar este acasă. „Se fac verificări la locațiile unde domiciliază. Apoi se fac demersuri la organul judiciar competent pentru emiterea cererii de urmărire internațională și a mandatului european de arestare”, au mai spus reprezentanții Poliției. Cererea de dare în urmărire nu poate fi emisă decât de instanța de judecată. Reamintim că Radu Mazăre a plecat din țară anul trecut și, potrivit spuselor sale, s-ar afla în Madagascar.

Comentarii

loading...