17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPeste 7.000 de sancţiuni, de aproape 2.000.000 de lei, aplicate într-o singură...

Peste 7.000 de sancţiuni, de aproape 2.000.000 de lei, aplicate într-o singură zi

Poliţiştii au aplicat marţi 7.157 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2.000.000 de lei, şi au confiscat bunuri de aproximativ 6.000 de lei, în urma acţiunilor desfăşurate pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, informează IGPR.

”La data de 10 aprilie, poliţiştii din toată ţara au organizat 234 de acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În urma sesizărilor (2.556 prin 112), s-a intervenit la 3.050 de evenimente, fiind constatate 851 de infracţiuni. 120 de persoane au fost surprinse în flagrant delict”, se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit IGPR, au fost depistate 21 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 52 de măsuri preventive.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 132 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ca măsuri complementare, au fost reţinute 460 de permise de conducere şi retrase 167 de certificate de înmatriculare, arată IGPR.

Cele mai citite

Elevi de la Colegiul de Informatică din București au câștigat Marele Premiu la concursul internațional NASA

O echipă formată din elevi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București a câștigat Marele Premiu la Concursul Internațional „National Space Society”. În...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă