Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 200.000 de pachete cu ţigări, depistate într-un TIR cu fulgi de cereale

Poliţiştii de frontieră din cadrul Halmeu, judeţul Satu Mare, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 200.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ascunse într-un automarfar care transporta cutii cu fulgi de cereale din ovăz din Rusia.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 29.12.2017 - 18:55

La Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean în vârstă de 40 ani, conducând un automarfar marca Scania, care tracta o semiremorcă, ambele înmatriculate în Serbia.

Din primele verificări s-a constatat faptul că şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cutii cu fulgi de cereale din ovăz din Rusia.

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amanunţit asupra mijlocului de transport deoarece exista suspiciunea că în acesta se află o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană.

Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, peste peste 400 de baxuri (200.000 de pachete) cu ţigări marca Marble şi Ashima, de provenienţă duty free.

Ţigările, pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în ţară, au fost disimulate în cutiile cu fulgi de cereale care la rândul lor au fost aşezate pe paleţi.

Întreaga cantitate de ţigări va fi ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră continuă cercetările faţă de cetăţeanu sârb.

Comentarii