Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Percheziţii la firme cu produse contrafăcute

Poliţiştii execută opt percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Giurgiu, la firme suspectate că vând produse contrafăcute. Sunt percheziţionate centre de depozitare din apropierea unui complex comercial, locuinţele persoanelor care coordonează activitatea infracţională şi sediul.

Share

Rl online 0 comentarii

21.05.2018 - 11:41

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române şi al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F., fac, luni, opt percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Giurgiu, într-o cauză care vizează infracţiuni la regimul proprietăţii intelectuale. ”Activităţile sunt desfăşurate într-o cauză penală, în care sunt cercetate infracţiuni ce ar fi fost săvîrşite la regimul proprietăţii intelectuale («punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare») din Legea nr. 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice”, anunţă Poliţia Română. 

Sunt percheziţionate centre de depozitare din apropierea unui complex comercial, locuinţele persoanelor ce coordonează activitatea infracţională, precum şi sediul societăţii comerciale în cauză.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi poliţişti cu atribuţii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Capitalei.

Comentarii