12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPercheziții, în Călărași și București, între-un dosar de contrabandă cu țigarete

Percheziții, în Călărași și București, între-un dosar de contrabandă cu țigarete

Poliţişti din Călăraşi efectuează, miercuri, 22 de percheziţii în judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de contrabandă cu ţigarete.

Potrivit IGPR, 17 mandate de aducere vor fi puse în executare.

“Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete”, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) printr-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – mai, mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă.

Poliţiştii vor pune în aplicare 17 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă