Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patiserie ilegală în centrul Constanței

86 de bucăţi ouă expirate din 30 noiembrie, 14 kilograme de plăcintă, ambalate în mai multe cutii, expirate din mai, iunie, septembrie şi noiembrie.

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2017 - 10:43

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța au închis o patiserie care funcționa ilegal, în centrul municipiului. În plus, societatea a fost sancționată cu 16.000 de lei, după ce au fost descoperite nereguli referitoare la igienă, dar și alimente expirate.

Reprezentanții Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanța au efectuat controlul în cursul zilei de miercuri. Comisarii au descoperit alimente expirate sau fără elemente de identificare, printre acestea aflându-se 86 de bucăţi ouă expirate din 30 noiembrie, 14 kilograme de plăcintă, ambalate în mai multe cutii, expirate din mai, iunie, septembrie şi noiembrie.

De asemenea, comisarii CJPC au mai constatat că sacii de făină din secţia de producţie erau aşezaţi direct pe paviment, că foile de plăcintă se sortau pe o ladă frigorifică şi nu pe o masă de inox, furtunul cu apă tehnologică era pe jos în secţie, acolo unde era şi multă făină, vestiarul era amenajat necorespunzător, iar chiuvetele şi grupul sanitar erau neigienizate.

Horia Constantinescu a mai precizat şi că echipele de control au constatat că la adresa respectivă operatorul economic nu mai desfăşura activitate. “S-a depistat noul spaţiu în care acesta desfăşura activitatea de producţie fără să deţină certificat constatator pentru noul punct de lucru şi nici acord de înregistrare sanitar-veterinar”, a menţionat şeful CJPC Constanţa.

Patiseria va putea fi deschisă după ce îşi rezolvă neregulile şi intră în legalitate. În urma controlului CJPC, patiseria a fost verificată și de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă şi de cei ai ANAF Antifraudă.

Comentarii

loading...