Orban - Unifarm: PSD încearcă să facă legături între mine şi activitatea unei societăţi a statului

Premierul Orban a declarat, în Parlament, că PSD încearcă să facă "legături fără niciun fel de fundament" între activitatea lui și aceea a companiei de stat Unifarm.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

06.07.2020 - 18:54

"Îmi pare că, în loc să ne concentrăm pe adevăratele priorităţi, PSD caută să arunce în spatele meu, într-un mod insidios, să facă legături fără niciun fel de fundament între mine şi activitatea unei societăţi a statului, despre care este adevărat că există o anchetă în curs", a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaților, premierul Ludovic Orban.

Premierul a venit în Parlament la solicitarea PSD, pentru a da explicații cu privire la scandalul de corupție de la compania Unifarm.

"Sincer, sunt uimit de subiectul care este pus în dezbatere pentru care este utilizată procedura de chemare a premierului în faţa Camerei Deputaţilor, pentru că acest subiect mi se pare un subiect care nu are legătură directă cu activitatea mea de premier şi în care se încearcă crearea unei legături inexistente între mine şi Guvernul pe care îl conduc cu cercetarea unei instituţii a statului", a argumentat premierul Ludovic Orban.

În scandalul de la Unifarm, cea mai importantă persoană despre care se știe că este cercetată de DNA este, până acum, fostul director general al Unifarm, Adrian Ionel, acesta fiind acuzat, printre altele, că a cerut o mită de 760.000 de euro.

Comentarii