Foto: Poliția de Frontieră

O mașină de lux furată din Germania a fost găsita la frontiera României

Un automobil de lux, 4x4, care era declarat ca fiind furat din Germania, a fost oprit de polițiștii de frontieră români, chiar înainte ca mașina să treacă frontiera din România în Ucraina.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.06.2021 - 10:04

Un automobil de lux, Mercedes, 4x4, care era declarat ca fiind furat din Germania, a fost oprit de polițiștii de frontieră români, la punctul vamal de la Galați.

Polițiștii de frontieră români au oprit mașina chiar înainte ca ea să treacă granița din România în Ucraina. În acel moment, la volanul mașinii se afla un cetăţean bulgar în vârstă de 44 de ani.

"La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, poliţiştii de frontieră au extins verificările, iar în data de 25 ianuarie 2021, în urma schimbului de informaţii cu poliţiştii din Germania, colegii noştri au constatat că autoturismul figurează declarat furat, fiind ulterior introdus în bazele de date de autorităţile din Germania, ca bun căutat pentru confiscare", anunță un comunicat de presă transmis de Poliția de Frontieră a României. 

Comentarii