Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicolae Manolescu, audiat la Curtea de Casație pentru venituri necuvenite

Nicolae Manolescu, preşedintele Uniunii Scriitorilor, prezent, luni, în faţa magistraţilor de la Curtea Supremă pentru a de explicaţii privind venituri necuvenite.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2018 - 10:06

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor judeca luni un nou termen în recursul intentat de Agenția Națională de Integritate fostului ambasador al României la UNESCO, Nicolae Manolescu-Apolzan, actualmente preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România.

În 2014, conform unui comunicat ANI, instituția a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 326.896,38 lei (aprox. 77.832 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu soția de către Manolescu-Apolzan Nicolae, Ambasadorul României la UNESCO, Paris.

„În anul 2009, Manolescu-Apolzan Nicolae a realizat venituri salariale în cuantum de 664.492,62 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 991.389 lei, rezultând o diferență nejustificată de 326.896,38 ei (aprox. 77.832 Euro)”, arată ANI.

Comentarii

loading...