Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader intervine în scandalul momentului

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat că odată cu desecretizarea protocolului dintre Ministerul Public și SRI trebuie văzut în ce măsură semnatarii au adăugat la lege, subtituindu-se leguitorului, dar și dacă aceste protocoale au afectat drepturi și libertăți.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 06.04.2018 - 21:15

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat că odată cu desecretizarea protocolului dintre Ministerul Public și SRI trebuie văzut în ce măsură semnatarii au adăugat la lege, subtituindu-se leguitorului, dar și dacă aceste protocoale au afectat drepturi și libertăți fundamentale ale omului.

”Despre protocoale și posibile consecințe !

În data de 16 martie 2018, în mod public, anunțam că voi solicita Ministerului public desecretizarea protocolului încheiat cu SRI !
În data de 19 martie 2018, în mod oficial, am solicitat Ministerului public demararea procedurilor necesare pentru desecretizarea respectivului protocol.
Pe data de 20 martie 2018, la Ministerul justiției, am primit protocolul dintre Ministerul public și SRI.
Astăzi, apreciem continuarea procesului de desecretizare și a altor protocoale similare.
Trebuie de văzut în ce măsură aplicarea protocolului a permis ingerințe în drepturi și libertăți fundamentale.
Trebuie de văzut dacă și în ce măsură, prin încheierea protocolului, semnatarii acestuia au adăugat legii, substituindu-se legiuitorului !”, scrie Tudorel Toader, pe pagina personală de Facebook.

Comentarii

loading...