Foto: Arhivă

Ministrul Drulă a reziliat abuziv contractul unei firme românești, susține fostul ministru Cuc

Ministrul Cătălin Drulă a reziliat abuziv contractul unei firme de construcții românești, susține fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2021 - 21:12

Ministrul Cătălin Drulă a reziliat abuziv contractul unei firme de construcții românești, care câștigase o licitație în mod legal, susține fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, într-o postare pe contul său de Facebook.

"Ministrul Transporturilor, domnul Drulă, a reziliat contractul unei firme româneşti pentru construcţia unui drum şi a generat o ştire de presă. Numai că în lupta sa împotriva capitalului românesc, ministrul a săvârşit un abuz grosolan. Firma pe care nu o înghite ministrul care stă închis în birou şi visează vendete este din judeţul Neamţ. A câştigat, perfect legal, o licitaţie. A îndeplinit toate condiţiile, are experienţă, expertiză, utilaje, oameni. A construit mii de kilometri de drumuri. A plătit milioane de lei taxe şi impozite. Dar domnul Drulă se îneacă şi tuşeşte când aude de firme şi capital românesc. Aşa că a reziliat contractul", a explicat fostul ministru PSD Răzvan Cuc într-un mesaj postat, vineri, 15 ianuarie 2021, pe Facebook.

"Pentru ca abuzul să fie complet, inamicul constructorilor români a anunţat cu surle şi trâmbiţe că trimite Corpul de Control să verifice contractul. Controlul urma să înceapă pe 18 ianuarie. Dar domnul Drulă n-a mai avut răbdare. L-a reziliat, pur şi simplu ieri, 14 ianuarie! E ciudat cum un cetăţean român îşi doreşte distrugerea firmelor de construcţii româneşti. Firme care susţin bugetul de stat şi sistemul public la conducerea căruia se află acum şi acest cetăţean, domnul Drulă", a argumentat fostul ministru Cuc.

Postarea acestuia intervine după ce ministrul Drulă anunţase, joi, că reziliază contractul pentru modernizarea drumului naţional DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia pe motiv că firma care a câştigat licitația nu a depus în termen suma de bani care reprezenta garanţia de bună execuţie.

Comentarii