Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marcel Ciolacu explică de ce n-a putut fi informator al Securității

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a explicat, miercuri, că el nu putea fi agent sau informator al Securității, întrucât tatăl lui a fost pilot.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

10.06.2020 - 18:46

"Cu securiştii este o poveste apărută în spaţiul public acum trei - patru ani, nu în ceea ce mă priveşte în mod direct. Tatăl meu a fost pilot. Noi am avut o percheziţie de la Securitate în casă. Copiii de piloţi şi copiii de militari, de ofiţeri nu puteau să fie securişti sau informatori. Cine face astfel de acuze ar trebui să se informeze foarte bine", a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la un post de televiziune.

Comentarii