Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Magistrații ICCJ muncesc în concediu pentru a recupera zilele în care procesele au fost suspendate

Conducerea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis ca această instanţă să îşi desfăşoare activitatea în regim normal şi în luna iulie, când magistraţii ar fi trebuit să intre în concediu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2020 - 20:59

Curtea Supremă a luat această decizie pentru a recupera perioada în care procesele au fost suspendate ca urmare a instituirii stării de urgenţă în România.

"Colegiul de conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în urma analizării activităţii instanţei pentru perioada 16.03.2020 -16.04.2020, a hotărât ca şi în luna iulie instanţa să îşi continue activitatea de judecată în regim normal, acordându-se prioritate soluţionării cauzelor suspendate în baza primului decret de instituire a stării de urgenţă", a anunțat, joi, un comunicat al ICCJ.

Comentarii

loading...