Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, ar putea scăpa de acuzații

Avocații Maqgdalenei Șerban au depus la Parchet mai multe documente din perioada în care femeia locuit în Spania, documente prin care se arată că aceasta are mari problemele psihice.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 29.12.2017 - 18:01

Magdalena Șerban, femeia care a comis oribila crimă de la metrou împingând o tânără pe șinele metroului, ar putea scăpa de toate acuzațiile. Avocații acesteia au depus la Parchet mai multe documente din perioada în care femeia locuit în Spania, documente prin care se arată că aceasta are mari problemele psihice.

Din documente se arată că tatăl și fratele femeii erau tutorii legali ai acesteia, însă aceștia au scăpat-o de sub supraveghere.

Deocamdată, în acest caz s-a dispus o expertiză psihiatrică. În cazul în care medicii constată că femeia nu a avut discernământ, atunci ea va fi exonerată de orice acuzație și internată într-un spital de boli psihice.

Specialiștii consideră că este destul de greu de dovedit faptul că ea nu a avut discenământ, cu atât mai mult cu cât se vede pe imagini că și-a pregătit totul în cele mai mici detalii. Totuși, nu este exclus ca expertiza să arate că femeia are grave probleme psihice și să fie exonerată.

Comentarii