Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, stă cu banii la saltea sau la prieteni

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, senator PNL, are împrumutate sume impresionate de bani către soția sa și către amici, în timp ce multe conturi personale sunt pe 0 sau au în ele sume derizorii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2020 - 12:24

Lucian Isar, din luna februarie reprezentantul României la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, are mai multă încredere în amici și alege să-și păstreze banii la saltea decât să-i depună în conturi, potrivit unui material publicat de justnews.ro.

Soțul Alinei Gorgiu, senator PNL, figurează, conform declarației de avere a soției sale datată 4 iunie 2020, cu o creanță de 100.000 lei la un avocat și are date cu titlul de împrumut unor persoane fizice suma de 150.000 dolari și suma de 120.000 euro. Și soției sale acesta i-a împrumutat suma de 382.000 dolari.

Jurnaliștii de la justnews.ro cred că motivul ținerii banilor pe la amici ori la saltea este legat de executările silite ale lui Lucian Isac, cel care ar fi pierdut prin acest procedeu un apartament cu două camere în Suceava și un autoturism Seat. În plus, el trebuie să achite 1,7 milioane lei, plus penalități calculate din mai 2019 după o dispută pierdută în instanță cu Banca Comercială Feroviară SA.

Comentarii