Oprea, în perioada în care era ministru de Interne (Foto: Arhivă)

Liviu Dragnea sugerează o legătură între fostul ministru Gabriel Oprea și SRI

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a răspuns, vineri, fostului ministru Gabriel Oprea, după ce Oprea afirmase că ar fi fost "camarad" cu Dragnea.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.03.2018 - 14:20

Liviu Dragnea a subliniat că el n-a fost "niciodată" camarad cu Gabriel Oprea, dar a sugerat că Gabriel Oprea, fost lider UNPR, are, într-adevăr, un asemenea "camarad" în actuala conducere a PSD.

Liviu Dragnea a precizat, vineri, că va face declarații "despre Gabriel Oprea și despre SRI", dar abia după Congresul PSD, care este programat sâmbătă, 10 martie.

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnaliști de ce amână aceste dezvăluiri pentru perioada de după Congres.

"Pentru că acum îl încurc pe camaradul lui", a răspuns Liviu Dragnea. El nu a spus explicit cine ar fi camaradul din PSD al lui Oprea, dar ar fi posibil să fie vorba de Codrin Ștefănescu - anunțat drept candidat la funcția de secretar general al PSD.

Într-un mesaj postat pe Fcebook joi, Gabriel Oprea, fost vicepremier, fost ministru de Interne și fost președinte al UNPR, susținea că "Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR".

Liviu Dragnea a replicat, vineri, că nu știe "ce l-a apucat" pe Gabriel Oprea cu această declarație, dar că va oferi detalii despre "Oprea și SRI" după Congresul PSD, programat sâmbătă, 10 martie.

Comentarii