Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kovesi, audiată, din nou, de Inspecția Judiciară

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost audiată din nou de Inspecția Judiciară, după ce aceasta a refuzat să se prezinte în fața Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din anul 2009.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

13.04.2018 - 11:19

Şefa DNA ar putea fi trimisă în nou în judecată disciplinară. Laura Codruţa Kovesi a fost chemată joi pentru a șaptea oară la Inspecția Judiciară pentru a da explicaţii despre refuzul său de a se prezenta în faţa comisiilor parlamentare, însă aceasta a refuzat sa dea declarații. 

Există o decizie a Curții constituționale care spune că ea trebuia să vin acolo pentru a da explicații. Asta pentru că se presupune că, în contextul alegerilor parlamentare din anul 2009, șefa DNA a fost în sufrageria lui Gabriel Oprea.

Kovesi a reiterat că nu deţine informaţii sau documente necesare clarificării împrejurărilor şi cauzelor în care s-au produs evenimentele supuse cercetării parlamentare.

Comentarii