Interlopul prins de 48 de ori fără permis are rude foști consilieri ai lui Victor Ponta

Celebrul interlop din Gorj, Coco Păun, prins de poliție de 48 de ori fără permis în ultimii 10 ani, a scăpat mereu de dosare pentru că are pile la nivel înalt. Mai exact, rude care erau consilieri ai fostului premier Victor Ponta.

Rl online 0 comentarii

04.02.2018 - 19:25

Un nou caz șocant iese la iveală în România. Celebrul interlop din județul Gorj, Coco Păun, a fost prins de polițiști circulând de 48 de ori fără permis de conducere în ultimii 10 ani, însă de fiecare dată a reușit să scape.

Potrivit informațiilor publicate de Antena 3, Coco Păun contesta de fiecare dată dosarul întocmit de polițiști și prin relații la cel mai înalt nivel reușea să tergiverseze dosarele în instanță până se ajungea la clasare.

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, Dumitru Coarnă, susține că interlopul Coco Păun avea relații la cel mai înalt nivel. ”Acest Coco Păun avea rude care erau consilierii lui Victor Ponta, pe vremea când acesta era ministru. Are o mulțime de relații la cel mai înalt nivel”, a declarat Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Interlopul Coco Păun a devenit cunoscut opiniei publice, după ce l-ar fi bătut pe fratele Biancăi Drăgușanu. De asemenea, în județul Gorj, Coco Păun a fost implicat în mai multe scandaluri și a avut mari probleme cu poliția, după ce ar fi organizat bătăi de stradă.

Comentarii