Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inspecţia Judiciară a finalizat verificările de la DNA

Inspecţia Judiciară a finalizat verificările de la DNA, ce vizau situaţia achitărilor definitive din perioada 2016 - semestrul I 2017, raportul de control urmând a ajunge pe masa procurorilor Consiliului Superior al Magistraturii până la finele lunii mai.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2018 - 21:50

„Inspecţia Judiciară efectuează în perioada 23 - 27 aprilie 2018 un control tematic la Secţia Judiciară a Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind situaţia achitărilor definitive înregistrate în perioada 2016 - semestrul I/2017. Raportul de control, în formă finală, va fi predat directorului Direcţiei de inspecţie Judiciară spre avizare, până la 18 mai 2018 şi se va înainta Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii până la 31 mai 2018. (...) După aprobarea de către Secţia sau Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, rapoartele de control vor fi publicate pe pagina de internet a Inspecţiei Judiciare”, a precizat, pentru Mediafax, Alin Bogdan Alexandru, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare.

Acesta este cel de-al doilea control la DNA din această perioadă. Primul control, efectuat în perioada 16-20 aprilie, a vizat verificarea modului în care au fost remediate deficienţele constatate la nivelul Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, ca urmare a verficărilor efectuate cu ocazia controlului de fond din anul 2017.

„Raportul de control, în formă finală, va fi predat directorului Direcţiei de inspecţie Judiciară spre avizare, până la 11 mai 2018 şi se va înainta Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii până la 25 mai 2018”, a mai spus sursa citată.

Comentarii

loading...