Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Rânca – punct deversare

În România, rahatul curge prin munţi, nestingherit, sub ochii funcţionarilor români de la Bruxelles

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 21.08.2019 - 16:32

Jurnalistul de investigații Narcis Daju, aflat într-o drumeție la Rânca, a filmat și a postat pe contul său personal un peisaj dezgustător și un atentat la siguranța națională a României de azi sub mandatul doamnei Gavrilescu, dar și al functionarului european localnic, mâna dreaptă a lui Dacian Cioloș, liderul lui Macron din Renew Europe.

Narcis Daju
Narcis Daju

„Mi se pare animalic și neomenesc să nu-ți pese că de la Rânca curge rahatul pe munte în jos, și să nu faci absolut nimic, deși poți“, menționează jurnalistul Narcis Daju în postarea sa.

Descrierea acestei grozăvii, în detaliu, ne face să ne întrebăm dacă mai este ceva sănătos în țara noastră pentru milioanele de cetățeni care respiră și se hrănesc din seva, iată, astăzi poluată a meleagurilor noastre.

Ministrul Mediului, doamna Gavrilescu, ar trebui să trimită de urgență Garda de Mediu în aceste locuri.

Narcis Daju: „Urc două zile la Rânca, cu fetele mele, și fug de lângă ele să filmez și să vă arăt și vouă râurile de rahat care se scurg pe munte în jos, înspre Galbenu și apoi în Gilort, din canalizarea și stațiile de epurare de milioane de euro, bani europeni, făcute de S.C. PRIMACONS Slatina, o firmă protejată de SRI și DNA. Primacons Slatina a construit 4 puncte de deversare la Rânca, însă niciuna nu funcționează, toate deversează rahat neprocesat pe munte în jos“.

Acesta continuă: „Nu îmi amintesc când am vomitat ultima dată, dar azi a fost cât pe ce. Nu vă pot descrie duhoarea din dreptul râurilor cu căcat care se preling pe munte în jos“.

Prin aceeași zonă, și în aceeași perioadă, a trecut nestingherit Alin Cristian Mituța, mâna dreaptă a lui Dacian Cioloș. Acesta este din Novaci, după cum arată și contul său personal de Facebook, și din 2018, conform declarației de avere, este functionar european de 50.000 de euro anual, undeva la vreo 4.000 de euro lunar, în condițiile în care românul de rând abia ajunge la un 5.000 de euro anual.

„Azi, în timp ce eu filmam râurile cu rahat, funcționarul european plătit cu 50.000 de euro pe an a ținut neapărat să ne arate, pe profilul lui de Facebook, că se delectează, în aceeași zonă, și că nu-i pasă. Pesedistic sau ce?“

„...Toți băieții ăștia care par curăței, vaccinați ba de SIE, ba de tot felul de servicii neromânești, sunt setați pe frecvențe de-alea galactice, care n-au nicio treabă cu patria-mumă și cu nimicuri din acestea lumești, cum ar fi râurile de căcat care se scurg pe munte în jos, de la Rânca peste casa familiei lui Mituța, de la Novaci. Sunt setați să li se rupă. Și li se rupe atât de intens, încât insistă să și arate asta tuturor.“

 

„Bună ziua. Există multă incompetență și corupție în felul în care s-a dezvoltat Rânca. Însă cred că nu ați reușit să identificați responsabilii pentru acest lucru. Cât privește salariul meu în instituțiile europene, nu este niciun secret și cu atât mai puțin o «sinecură». Este obținut prin muncă și prin concurs pentru funcția publică europeană unde sunt, în medie, 100 de candidați/loc. Vă las aici link-ul de înscriere: https://epso.europa.eu/job.../entry-level-graduate_en“ – functionarul european Mituța, într-un răspuns pe pagina de Facebook.

Functionarul european Mituța, în aroganța uzuală întâlnită la mai toate „personalitățile“ momentului, fie și politicieni, într-o replică la acuzațiile jurnaliștilor din Gorj, ne trimite, de fapt, către link-ul cu „descrierea lui din Comisia Europeană“, prezentându-ne impotența lui de a face ceva, deși nu neagă salariul de 50.000 de euro anual, pe care i l-au oferit cadou cetățenii României, unii dintre ei fiind cei chiar „populați cu rahat“.

 

Comentarii