Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

IICCMER începe cercetarea dosarelor torționarilor și ale Revoluției

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) va începe investigații în dosarele torționarilor, frontieriștilor și în cel al crimelor de la Revoluția din Decembrie 1989.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.02.2020 - 12:36

Alexandra Toader, președintele executiv al IICCMER, pregătește deschiderea investigațiilor în dosarele torționarilor, frontieriștilor și în cel al crimelor de la Revoluția din Decembrie 1989.

"Președintele executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc, Alexandra Toader, are ca prioritate pentru perioada următoare începerea investigațiilor în trei dosare esențiale: torționarii, frontieriștii și crimele de la Revoluție", anunță, luni, un comunicat de presă transmis de IICCMER.

Comentarii