Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Horia Georgescu

Horia Georgescu şi Ingrid Mocanu au primit câte patru ani de închisoare în dosarul ANRP

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au pronunţat, miercuri, sentinţa în dosarul ANRP.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.02.2018 - 16:52

În procesul ANRP, Horia Georgescu şi Ingrid Mocanu au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare.

În acest proces au fost judecaţi fostul şef al Agenției Naționale de Integritate (ANI) Horia Georgescu, foştii deputaţi Cătălin Theodor Nicolescu şi Marko Attila-Gabor, precum şi alți foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP.

Ingrid Mocanu a fost director în cadrul Ministerului Justiţiei. Horia Georgescu şi Ingrid Mocanu au fost membri în Comisia pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP.

În același proces, Theodor Cătălin Nicolescu a primit 9 ani şi 4 luni de închisoare, iar Ingrid Zaarour a primit doi ani şi șase luni de închisoare cu suspendare.

Decizia de miercuri a instanței nu este definitivă.

Horia Georgescu declara, marți, la postul România Tv, cu o zi înainte de pronunțarea sentinței, că prejudiciul de zeci de milioane de euro din acest dosar nu există. Fostul şef al ANI susținea că a fost scos ţap ispăşitor, deşi este nevinovat.

Comentarii

loading...