Foto: Arhivă

Grav incident între un jandarm și un polițist. Jandarmul i-a spus colegului că "va avea grijă" de el

Un grav incident între un jandarm și un polițist s-a produs în județul Galați. În final, jandarmul i-a spus colegului polițist că "va avea grijă" de el.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.12.2020 - 19:18

Un grav incident între un jandarm și un polițist s-a produs pe raza orașului Tecuci din județul Galați.

Incidentul, care s-ar fi produs în seara zilei de 25 decembrie 2020, este demonstrat de un clip video făcut public, duminică, 27 decembrie, de Sindicatul Europol.

"Băi, sunt ofițer superior, sunteți nebuni la cap?", le-a spus, la un moment dat polițiștilor ofițerul de jandarmi. În final, jandarmul i-a spus unuia dintre colegii polițiști că "voi avea grijă special de tine".

În filmare se vede cum un agent de la Poliția Rutieră, aflat în timpul serviciului, se ceartă cu un bărbat care coborâse din autoturismul oprit de agentul de poliție. Bărbatul agresiv se prezintă drept "maior Culache" și îl întreabă pe agentul de poliție "câți ani de MAI ai". Agentul îi răspunde că are trei ani. În final, ofițerul de jandarmi îi spune agentului că, întrucât fac parte din același Minister, la următoarea misiune "va avea grijă de el".

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați a transmis că dezaprobă comportamentul colegului lor și că va urma o anchetă internă. Se pare că la volanul mașinii oprite de Poliția Rutieră se afla o femeie care n-a avut nicio problemă cu agentul de poliție - însă, din păcate, însoțitorul ei de pe scaunul din dreapta s-a simțit dator să intervină în discuție.

Pe de altă parte, și Parchetul Militar a deschis o investigație asupra acestui caz.

UPDATE: Potrivit unor informații făcute publice pe internet, ofițerul cercetat în acest caz este maiorul Daniel Culache, din cadrul IJJ Galați. El ar fi fost angajat în Jandarmeria Română din sursă externă - adică fără să fi absolvit Academia de Poliție. 

Comentarii