Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Gabriela Firea vrea 100.000 euro de la Nicușor Dan

Gabriela Firea a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui Nicușor Dan pentru diseminarea de informații false și calomnioase.

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2020 - 09:13

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a reacționat la acuzațiile lui Nicușor Dan prin depunerea unei plângeri penale împotriva candidatului PNL-USR-PLUS la fotoliul de primar de București.

„Am depus plângere penală împotrivă domnului Nicuşor Dan pentru afirmaţiile false şi calomnioase pe care le-a făcut în legătură cu Parcul Verdi: afirmaţii pentru care va trebui să răspundă în faţă justiţiei! Aşa-zisele dezvăluiri bombă sunt doar minciuni şi va dau doar un singur exemplu: consilierul despre care afirmă că ar fi avut beneficii personale în urmă achiziţiei Parcului Verdi este în prezent subsecretar de stat la MDRAP, deci în Guvernul PNL! În plus, la momentul achiziţiei de către Primăria Municipiului Bucureşti a terenurilor care compun Parcul Verdi, acesta nu mai lucra Primăria Capitalei!”, a transmis Gabriela Firea printr-un comunicat de presă, preluat de News.ro.

Primarul general al Capitalei solicită plata de daune morale în valoare de 100.000 euro, bani care ar urma să fie folosiți pentru proiecte sociale. Gabriela Firea mai vrea ca Nicușor Dan să fie obligat de instanță să-și ceară public scuze prin intermediul mass-media, atât în presa scrisă cât și la televiziune.

Comentarii