Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Gabriela Firea: PNL face plângeri penale ridicole

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că PNL face "plângeri penale ridicole", ultima dintre ele fiind cea anunțată de Violeta Alexandru, șefa filialei PNL București.

Mihai Diac 0 comentarii

26.07.2020 - 18:41

"Actualul ministru al Muncii este deosebit de preocupat de activitatea Consiliului General şi anunţă că ne dă în judecată, deşi situaţia pe care o reclamă este generată chiar de către membrii partidului său! În loc să se ocupe de majorarea alocaţiilor pentru copii şi de pensii, doamna Violeta Alexandru face doar ce ştie mai bine: plângeri penale ridicole! O sfătuiesc pe doamna Violeta Alexandru să lămurească situaţia membrilor PNL care doresc să intre în CGMB şi abia apoi să facă declaraţii publice şi plângeri penale neîntemeiate!", a afirmat primarul Gabriela Firea, potrivit unui comunicat transmis de Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Declarațiile de duminică ale Gabrielei Firea vin ca răspuns la acuzațiile lansate de ministrul Violeta Alexandru, șefa filialei PNL București. Violeta Alexandru susținea că primarul Firea blochează votarea a trei noi consilieri PNL în în cadrul CGMB.

Comentarii