Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir lansează Inițiativa civică România 3.0

Conferința națională a Inițiativei civice România 3.0 se va desfășura marți, 30 ianuarie, la București, de la ora 17, a anunțat, luni, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2018 - 09:38

Locotenent-colonelul în rezervă Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, anunță organizarea primei Conferințe naționale a Inițiativei civice România 3.0.

"Cu această ocazie vor fi stabilite structura de conducere și structurile locale, direcțiile de acțiune și departamentele interne ale inițiativei. De asemenea, va fi adoptat calendarul de activități interne și externe pentrul anul 2018", precizează Daniel Dragomir într-un mesaj postat pe Intenet.

În acest context, Daniel Dragomir va prezenta și un raport al vizitelor sale recente la Bruxelles și la Londra.

"Invităm toți membrii și simpatizanții, toate forțele politice, civice, sociale care sunt de acord cu manifestul și viziunea România 3.0 să participe la conferința națională de mâine", scrie Daniel Dragomir.

 

Comentarii

loading...