Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florentin Brăcea

Fostul ministru Carmen Dan a vrut să-l destituie. Acum, chestorul Brăcea a fost promovat

Chestorul de poliţie Florentin Ion Brăcea a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.05.2020 - 01:15

Decizia de împuternicire, cu o valabilitate de trei luni, a fost semnată, joi, de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Numele chestorului Ion Brăcea a devenit foarte cunoscut acum un an, în timpul Guvernul Dăncilă, în perioada în care Ion Brăcea era șeful Direcției Rutiere din IGPR. La acel moment, Poliția Rutieră a fost solicitată să ia măsuri împotriva unui șofer care circula prin România cu numere de înmatriculare suedeze, dar care în limba română aveau un mesaj obscen anti - PSD.

Măsurile luate de Poliția Rutieră împotriva acelui șofer au fost ezitante, ceea ce a produs nemulțumirea ministrului de Interne din acea perioadă, Carmen Dan.

Comentarii