Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eugen Teodorovici (PSD) la ieșirea de la DNA

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, reacție la adresa lui Calotă și Teodorovici: Curaj DNA!

Prin cartea sa, Spovedania lui Rizea, politicianul a lansat acuzații grele despre bani negri, comisioane, contracte și șpăgi, cu nume grele implicate. Rizea continuă șirul dezvăluirilor în volumul doi

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 05.06.2020 - 00:16

În ultimele zile, două nume grele din ALDE și PSD au trecut pragul DNA:

 

Sami_Calota-Viorel Mocanu_la DNA

 

  • miercuri, a fost audiat liderul ALDE Teleorman, Sami Calotă. El s-a prezentat la ora 15:00 însoțit de avocatul Viorel Mocanu, fost agent guvernamental al României la CEDO și apărător al Sorinei Pintea, Rovanei Plumb și Sorin Oprescu. Sami Calotă a refuzat să dea explicații presei cu privire la motivul prezenței la DNA.
  • joi, a fost Eugen Teodorovici, care a declarat presei la ieșirea din sediul DNA că a venit să asculte înregistrări dintr-un dosar, mai excat ar fi fost o cerere a sa într-un dosar clasat.

Cristian Rizea, fostul politician PSD, fugit la Chișinău, în urma unei condamnări contestată de acesta, a transmis presei noi dezvăluiri. Politicianul vorbește despre prezența celor doi politicieni la DNA, și se întreabă dacă DNA, chiar a început să lucreze:

,,Să fi început în sfârșit DNA să lucreze ?
Chiar sa îi fi impulsionat atât de tare primul volum din ,,Spovedania Lui Rizea" ?
Păi să începem cu audierea de azi 4 iunie: 
Eugen Orlando Teodorovici vă ia la mișto pe voi jurnaliștii si pe noi fraierii de români , spunându-ne că audierea nu are legătură cu domeniul politic ?! Ba da Orlando are legătură doar cu tine pentru că în calitate de Ministru al Fondurilor Europene ai luat în 2013 o șpagă de 400.000 euro de la afaceriștii Dragoș Bîlteanu și Najib El Lakis așa cum am și prezentat în cartea mea ,,Spovedania Lui Rizea" !
Mai mult ne ,,aburești" spunând vezi doamne că tu ai solicitat sa asculți nu știu ce înregistrări ?! 
Măi mincinosule vezi că aici nu vorbești cu Loredana Constantin ( fostă Văcăroiu) sau Andreea Nicolau ( cunoscută ca Milka) unele dintre amantele tale ,ca să ne vrăjești și pe noi fraierii de români ! 
Păi când vreodată vreun politician se va duce dimineața la DNA cu toată presa la ușă doar ca ,,să asculte niște înregistrări" știind că acea ,,descindere" va reprezenta pentru el un prejudiciu enorm de imagine în ochii opiniei publice ?! ...
2) Referitor la audierea din 3 iunie a liderului ALDE Teleorman ,Sami Calotă trebuie să vă devoalez că are legătură cu dosarul penal în care este implicat ofițerul de politie judiciară prins în flagrant pe data de 2 mai 2020 când solicita acea șpagă de 1.100.000 euro de la omul de afaceri Bogdan Savin , patronul Ager Leasing! De unde știu asta ?
Păi cel care i a făcut plângerea penală lui Bogdan Savin este controversatul afacerist Costel Bucur tovarăș de ,,babaroase" ( jocuri de noroc) cu Gigi Becali !  Sami Calotă și Costel Bucur sunt foarte buni prieteni petrecând și vacanțele de vară an de an pe plaja milionarilor de la Caelia unde au și pus la cale ,,combinația" prin care Sami Calotă cunoscând foarte bine zona din MAI unde până de curând a fost consilier ,i l a prezentat lui Costel Bucur pe ofițerul de poliție respectiv care a instrumentat alături de 2  procurori cazul respectiv ! 
Iată cum ați mai aflat un mic capitol și din volumul 2 ,,Spovedania Lui Rizea" !
Uneori e nevoie de un infractor fugar ca Rizea , pentru ca opinia publică să afle ce se întâmplă chiar zilele acestea în Românica ! 😉”

Comentarii