13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăFata de 17 ani dispărută în Maramureș a fost găsită în județul...

Fata de 17 ani dispărută în Maramureș a fost găsită în județul Arad

“Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a declarat, duminică la amiază, Florina Meteş, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureş.

”La data de 20 iunie, IPJ Maramureş a emis o alertă de răpire a unui minor, astfel că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad au desfăşurat activităţi specifice, iar în urma investigaţiilor efectuate, astăzi, 21 iunie, au depistat-o pe raza localităţii Şiria. Aceasta a fost găsită nevătămată şi se află în custodia poliţiştilor Postului de Poliţie Şiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliţie din cadrul SIC – IPJMM”, precizează un comunicat transmis, duminică, de IGPR.

Căutarea fetei de 17 ani a început, sâmbătă, 29 iunie, după ce ea a dispărut în orașul Borșa, iar fratele ei de 12 ani a afirmat că a văzut cum sora lui a fost răpită de un bărbat care a urcat-o cu forța într-o mașină. Băiatul și-a anunțat părinții, iar aceștia au sunat la 112.

În paralel, sora fetei a primit un mesaj pe telefonul mobil, din care rezulta că Adam Corina Andreea ar fi plecat în Franța.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă