Foto: Mihai Diac

Fata de 17 ani dispărută în Maramureș a fost găsită în județul Arad

Adolescenta de 17 ani care dispăruse, sâmbătă, din oraşul Borşa (Maramureș), a fost găsită după mai puțin de 24 de ore, în cursul zilei de duminică, în judeţul Arad.

Mihai Diac 0 comentarii

21.06.2020 - 18:15

"Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad", a declarat, duminică la amiază, Florina Meteş, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureş.

''La data de 20 iunie, IPJ Maramureş a emis o alertă de răpire a unui minor, astfel că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad au desfăşurat activităţi specifice, iar în urma investigaţiilor efectuate, astăzi, 21 iunie, au depistat-o pe raza localităţii Şiria. Aceasta a fost găsită nevătămată şi se află în custodia poliţiştilor Postului de Poliţie Şiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliţie din cadrul SIC - IPJMM'', precizează un comunicat transmis, duminică, de IGPR.

Căutarea fetei de 17 ani a început, sâmbătă, 29 iunie, după ce ea a dispărut în orașul Borșa, iar fratele ei de 12 ani a afirmat că a văzut cum sora lui a fost răpită de un bărbat care a urcat-o cu forța într-o mașină. Băiatul și-a anunțat părinții, iar aceștia au sunat la 112.

În paralel, sora fetei a primit un mesaj pe telefonul mobil, din care rezulta că Adam Corina Andreea ar fi plecat în Franța.

Comentarii