Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

EXPLOZIV! Gregorian Bivolaru și Gheorghe Clapon, pe lista Europol a celor mai căutați infractori

Românii Gregorian Bivolaru și Gheorghe Clapon sunt prezenți pe lista de 60 de persoane a celor mai căutați infractori din Europa, publicată marți de Europol.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2018 - 10:33

Gregorian Bivolaru este căutat pentru nu mai puțin de nouă capete de acuzare, potrivit Europol:

1.      Trafic de ființe umane în formă agravantă – Finlanda și Franța, 2006

2.      Abuz sexual – Franța, 2011

3.      Trafic de ființe umane în formă agravantă - Finlanda și Franța, 2006-2010

4.      Abuz sexual – Franța, 2007-2010

5.      Trafic de ființe umane în formă agravantă - Finlanda și Franța, 2006-2011

6.      Trafic de ființe umane în formă agravantă - Finlanda și Franța, 2008-2010

7.      Abuz sexual, Franța, 2010

8.      Trafic de ființe umane în formă agravantă - Finlanda și Franța, 2008-2013

9.      Abuz sexual, Franța 2010

La rândul lui, ieșeanul Gheorghe Clapon se sustrage de la executarea pedepsei de nouă ani şi patru luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani.

În calitate de reprezentant al firmei SC F. –ES. cu sediul în Nikolaev, Ucraina dar şi cu sprijinul unor cetăţeni ucraineni neidentificaţi, a indus şi menţinut în eroare, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale (înşelăciune), pe persoanele vătămate SC M. T. M. & T. SRL BUCUREŞTI şi T. GMBH (Germania), cu prilejul încheierii şi executării contractelor de intermediere vânzare/cumpărare, precizează Poliția Română pe site-ul Europol.

Comentarii

loading...