Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Piața va fi invadată de false vaccinuri împotriva coronavirusului, avertizează Europol

Piața va fi invadată de false vaccinuri împotriva coronavirusului, a avertizat, luni, organizația Europol.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2020 - 20:22

Piața va fi invadată de false vaccinuri împotriva coronavirusului, a avertizat, luni, organizația Europol.

Catherine de Bolle, conducătoarea instituției europene, a declarat că această invazie de produse false va veni imediat după ce oamenii de știință vor anunța că au pus la punct un vaccin veritabil împotriva Covid-19.

''Comercializarea de produse frauduloase şi inferioare standardelor este în expansiune în economia pandemiei'', a declarat Catherine de Bolle în Parlamentul European.

Potrivit acesteia, unul dintre canalele prin care se vor oferi vaccinuri contrafăcute este internetul ilegal, ''dark web".

Comentarii