6.8 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăElena Udrea comentează conferința de presă a șefei DNA, Laura Kovesi

Elena Udrea comentează conferința de presă a șefei DNA, Laura Kovesi

Fostul ministru Elena Udrea susține că îi pare rău că nu are și ea înregistrări şi că nu s-a gândit să păstreze anumite chitanţe pentru unele ‘cadouri’ făcute procurorilor de Dorin Cocoş, fostul ei soţ.

“Vedeti de ce e bine sa ai dovezi cu nemernicii astia? Ca ies cu seninătate sa repete ca o masinarie stricata,”DNA nu falsifica probe”. Asta mergea sa o turuiti cand v-am zis eu in 2015 ca v-a dat bani si v-a facut cadouri Dorin Cocos. Ca nu mi-a trecut prin cap sa pastrez chitante ori sa filmez gentile cu bani. Asa că doamna procuror Moraru a inchis repede denunțurile mele.

Dar acum, cand o tara intreaga a vazut cum faceti probe false, cat tupeu sa ai sa iesi si sa spui ca nu e adevarat??? Va zic eu cat! Atat tupeu cat iti da convingerea ca orice s-ar intampla, oricat de grav ar fi, nu patesti nimic. Pentru ca cei care te pot trage la raspundere sunt facuti pe ei de frica, niste lasi si niste slugi. Ce spun Onea, Kovesi, Portocala etc. in acest moment nici nu mai conteaza. Conteaza ce spun si fac cei care sunt alesi sa conduca tara, sa apere democratia, sa ii reprezinte si sa ii apere cetatenii si sa ii apere institutiile. Iar acestia nu par ca exista! Dragnea, e atat de las incat arunca in aer tot pentru linistea lui pe care si-o tot negociaza cu Coldea si Kovesi si ceilalti, Johannis nici nu respira de fricos ce e, Tariceanu, de unul singur probabil a obosit, opozitia e de rahat. Orban tremura la gandul ca va fi condamnat in apel iar Blaga, cu un dosar pe rol si el, asteapta sa rezolve altii problemele, ca intotdeauna.

Halal barbati, halal politicieni, halal lideri, vai de tara care a incaput pe mana lor! Nu e de mirare cat de usor a putut prelua Sistemul puterea in Romania, cu asa clasa conducatoare!”, a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Implicațiile industriei de gaming asupra economiei

Industria de gaming a generat venituri în valoare de aproximativ 365 de miliarde de dolari în 2023 la nivel global. Tendința de creștere din...

Parchetul European a confiscat 18 proprietăţi din București şi a îngheţat 14 conturi ale unui afacerist italian

Într-o investigație privind o fraudă transfrontalieră complexă în domeniul TVA care implică carburanți importați pe piața italiană, condusă de Parchetul European din Bologna (Italia), au...

Un avion TAROM a fost lovit de trăsnet. Niciun om nu a fost rănit

Un avion al Companiei TAROM cu pasageri la bord, care urma să realizeze un zbor București - Chișinău, a fost lovit de trăsnet. Accidentul s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă